Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu a comandat cel mai scump preparat la o terasă de pe litoral, apoi a fugit fără să plătească. Scene ciudate VIDEO

Un cuplu de tineri a comandat cel mai scump preparat al unui restaurant din Mangalia apoi a fugit fără să plătească, după o scenetă ciudată jucată de cei doi turiști.  

Un cuplu de tineri turiști a comandat cel mai scump preparat din meniul unui restaurant din Mangalia, iar după o scenetă ciudată jucată de cei doi, au fugit fără să plătească, scrie Replica de Constanța.

Tinerii au mâncat sturion, iar nota de plată a fost de peste 300 lei. Când au văzut cât au de achitat, tânărul a spus pur și simplu că nu are bani, moment în care prietena lui a început să-l înjure și s-a dus să plătească ea 100 de lei din valoarea consumației.

”Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia par că au venit special să nu plătească”, a spus patroana restaurantului pentru sursa citată.

Citește și
Ștefan Mandachi
Ștefan Mandachi, revoltat după ce i s-a cerut o sumă uriașă pentru că a parcat mașina 6 zile la Aeroportul Otopeni

Apoi, cuplul a spus chelnerilor că au niște euro în mașină și se duc să-i aducă, adăugând că nu e nevoie să meargă niciun angajat cu ei, doar nu cred că ar putea fugi, cu atâtea camere de supraveghere în zonă.

”Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut”

În plus, cei doi erau și bine îmbrăcați și îngrijiți, astfel încât nu lăsau impresia că nu ar avea bani de consumație.  

”Unul dintre ospătari i-a spus altuia să meargă cu ei până la mașină, să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost. Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut.

Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel”, a încheiat patroana restaurantului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult