Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 8 ani și-a luat viața pentru a opri abuzurile părinților. Ce spun martorii

Un copil în vârstă de opt ani din Ucraina s-a sinucis aruncându-se de la etajul nouă al apartamentului în care locuia, după ce a fost bătut de părinții lui timp de mai mulți ani.

Băiatul, pe nume Anton, era bătut în mod repetat de părinții săi, ani la rând, și ar fi decis să-și ia viața pentru a pune capăt violențelor, informează Mirror. Potrivit unor martori, în acea zi, cu puțin timp înainte de a se sinucide, părinții lui l-au certat pe băiat pentru că a rupt mai multe haine. „Părinții săi au țipat la băiat pentru că și-a rupt hainele. După am auzit cum îl bătea. La scurt timp s-a lăsat liniștea și dintr-o dată am auzit pașii copilului și un sunet oribil. M-am uitat pe geamul de la bucătărie și am văzut copilul întins pe jos. Am chemat o ambulanță și am anunțat poliția”, a povestit o vecină. „I-am văzut părinții cum urcau scările spre apartamentul lor. Zece minute mai târziu băiatul era pe jos și părinții lor coborau scările grăbiți spre stradă”, a mai povestit o altă persoană care a fost martoră la accident.

Paramedicii au ajuns imediat la locul accidentului, însă nu au reușit să-l salveze pe băiat și a fost declarat mort. În urma incidentului autoritățile au început o anchetă. Directorul școlii în care învăța băiatul a dat mai multe declarații. „Părinții lui nu erau deloc interesați de copil”, a spus acesta. De asemenea, psihologul școlii a povestit cum Anton a vizitat-o de mai multe ori și că nu s-a gândit că se va întâmpla asta. După ce au fost interogați, părinții au părăsit orașul. Dacă sunt descoperiți ca fiind vinovați, aceștia riscă să petreacă cinci ani în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
copil
Mesajul sfâșietor transmis de părinții unui copil, după ce s-a sinucis din cauza agresiunilor suferite la școală

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult