Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 10 ani, singurul supraviețuitor al unei crime în familie, a sunat singur la poliție. Ce le-a spus autorităților

Un copil de 10 ani, singurul supraviețuitor al unei crime-sinucidere în familie, a sunat la 911 după ce s-a trezit și a descoperit cinci cadavre în casă, a anunțat marți, 23 aprilie, poliția din Oklahoma City.

În cadrul unei conferințe de presă, autoritățile au dezvăluit că au primit un apel la ora locală 9:35 a.m., pe 22 aprilie, de la un copil de 10 ani care a declarat că "toată lumea din casă părea să fie moartă", potrivit People.

Jonathon Candy, 42 de ani, a fost implicat într-o altercație" cu soția sa Lindsay Candy, 39 de ani, înainte de a o împușca mortal de mai multe ori, au spus autoritățile.

După aceea s-a plimbat prin casă, și i-a împușcat mortal pe trei dintre copiii lor: Dylan Candy, în vârstă de 18 ani, Ethan Candy, în vârstă de 14 ani, și Lucas Candy, în vârstă de 12 ani.

Marți, la ora 9:35 AM, poliția din Oklahoma City a primit un apel la 911 în care se spunea că cinci persoane erau moarte în interiorul reședinței din 2804 Mirage St.

Citește și
politie ecuador
Al doilea asasinat în trei zile. Un primar din Ecuador a fost omorât cu focuri de armă de doi indivizi

Ofițerii care au răspuns au intrat în casă unde au găsit într-adevăr cele cinci persoane enumerate mai sus ca fiind decedate. „Toți cei cinci fuseseră împușcați mortal”, a scris poliția într-un comunicat de presă pe 23 aprilie.

Între timp, poliția din Oklahoma City a adăugat că nu a primit niciun apel la reședința respectivă înainte și că familia nu avea antecedente legate de abuzuri domestice.

„Vom vorbi cu prietenii și familia și vom vedea dacă ei știu ceva”, a declarat poliția.

„Rămâne un mister ce l-a determinat pe domnul Candy să își ucidă soția și pe cei trei copii ai săi. Oricine are informații trebuie să anunțe autoritățile”, au adăugat ei în comunicat.

Marți, poliția a spus că nu știe încă de ce copilul a fost lăsat nevătămat și a confirmat că acesta stă acum la o rudă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult