Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Timișoara și-a ucis soția. Apoi a sunat la poliție și a povestit tot

După o viață petrecută împreună, un bărbat de 65 de ani din Timișoara a luat o decizie teribilă - și-a ucis soția, o femeie de aceeași vârstă, în toiul nopții. Apoi tot el a sunat la 112 și a mărturisit ce făcuse.

 

Vecinilor nu le vine să creadă ce tragedie s-a petrecut, mai ales ca cei doi soți au părut mereu oameni liniștiți, la locul lor, fără probleme evidente.

Scenele cumplite au avut loc în apartamentul celor doi, situat la etajul 5 al unui bloc din zona Complexului Studențesc. Nu se știe deocamdată din ce motiv, bărbatul s-a înfuriat teribil și și-a înjunghiat soția. Când a vazut că nu mai respiră, a anunțaț totul la 112 și a așteptat sosirea echipajelor de poliție. Cum era noapte, nimeni nu a auzit zgomote din apartamentul celor doi.

Vecină: „El era un om extraordinar, din toate punctele de vedere. Liniștit, calm, blând, vorbea frumos cu toată lumea.”

Citește și
Injunghiat
Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica, în Sebeș. Ordinul de protecție nu le-a folosit victimelor

Cei doi soți locuiau în acest bloc de 30 de ani, iar femeia ucisă era chiar administrator, de ceva vreme.

Vecin: „O murit vecina de jos. Dar nu cred, că ei se înțelegeau bine. Era și bolnav el. Nu am auzit nimic, nu știu. O venit vecina că ea ia câinele la cinci când vine de la lucru, a plecat acasă și gata, nu am auzit nimic.”

Vecină: „Sincer, nu știu, nu am auzit nimic!”.

Polițiștii l-au reținut imediat pe agresor. Cazul este preluat de Tribunal, iar anchetatorii trebuie să lămurească din ce motiv s-a ajuns aici. Cei doi nu aveau copii.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult