Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Thailanda infectat cu coronavirus, filmat în timp ce scuipa o altă persoană

Un bărbat infectat cu coronavirus a scuipat un călător care își cumpăra un bilet de tren, în gara din Bangkok, ulterior agresorul fiind găsit mort în vagon.

Trupul fără viață al lui Anan Sahoh a fost descoperit marți după ce a urcat într-un tren din Bangkok. Ulterior s-a confirmat că are Covid-19, iar autoritățile au dezinfectat vagonul și i-au îndemnat pe oamenii care au călătorit în acea zi să intre în carantină timp de 14 zile.

Însă, când filmările de pe camele de supraveghere din gară au fost verificate, ofițerii au fost îngroziți să afle ce făcuse bărbatul de 56 de ani, în timp ce își cumpăra biletul - a scuipat o altă persoană aflată în coadă, relatează metro.co.uk.

Autoritățile thailandeze încearcă acum cu disperare să găsească victima, în condițiile în care se tem că ar putea fi infectată cu Covid-19.

Directorul companiei feroviare de stat din Tailanda, Thakoon Intrachom, a declarat: „ Suntem îngrijorați, bărbatul care a fost scuipat nu a fost încă găsit. Vrem să anunțăm că, dacă cineva îl cunoaște sau dacă a aflat vreo veste de la el, să anunțe autoritățile”.

Citește și
Ionel Dancă
Dancă: Se duce o adevărată luptă de gherilă comercială pentru materialele medicale

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult