Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Scoția este îngrozit. Este atacat în fiecare zi de același pescăruș: „Acum folosesc o cască”

Un bărbat din Scoția este îngrozit, după ce a început să fie atacat în fiecare zi de un pescăruș.

Bărbatul susține că este atacat de același pescăruș, fiind nevoit să apeleze la o cască pentru a se proteja, transmite Daily Star.

Acesta a reușit să surprindă cu telefonul mobil momentul în care este atacat de pasăre. În filmuleț se poate observa cum în timp ce se afla pe bicicletă, pescărușul îl urmărea.

„În ultimele zile am început să fiu atacat de pescăruș. Cred că de patru ori s-a întâmplat până acum. Cred că este vorba de același pescăruș de fiecare dată, pentru că mă atacă în același loc. Și vecinul meu a spus că a fost atacat. Acum folosesc o cască. Toți oamenii pe care îi cunosc au prieteni care au fost atacați de pescăruș”, a povestit el.

În urma experiențelor sale, bărbatul a început să cerceteze ce ar determina pasărea să-l atace. El a descoperit că puii de pescăruș încep să părăsească cuiburile, ceea ce îi face pe părinți să devină foarte protectori.

Citește și
pescarus
Imagini rare. Momentul în care un pescăruș scoate un iepure din vizuină şi îl înghite VIDEO

„Probabil crede că vreau să-i fur puii”, a mai zis el.

După ce a publicat imaginile pe internet, o altă persoană a comentat că pescărușul ar locui lângă ea și că a fost, de asemenea, atacată.

Potrivit specialiștilor, pescărușii au devenit tot mai agresivi în ultima vreme din cauza faptului că au rămas fără mâncare, date fiind restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult