Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 să fie salvat după un accident. Paramedicilor nu le-a venit să creadă cum l-au găsit

Un accident ciudat a pus pe jar zeci de forțe de intervenție din Botoșani, după ce un bărbat a sunat la 112 să anunțe că s-a răsturnat cu vehiculul într-o râpă.

Un apel la 112 efectuat sâmbătă a pus pe jar salvatorii din Botoșani, care au fost alertați de un bărbat disperat că s-a răsturnat cu vehiculul într-o râpă, scrie Monitorul de Botoșani.

Imediat, la fața locului au fost trimiși zeci de pompieri, paramedici și polițiști, cu ambulanțe și echipaje de descarcerare.

Odată ajunși însă la locul indicat, salvatorii au avut parte de o surpriză bizară: în locul unei mașini răsturnate într-o râpă au găsit un triciclu electric proptit într-un copac, într-un șanț de pe marginea drumului, în așa fel încât ocupantul a rămas blocat, prins între micul vehicul și copac.

Un pompier a ridicat cu ușurință triciclul, moment în care și bărbatul s-a ridicat rapid în picioare, scuturându-se de praf. Nu avea nicio rană sau zgârietură, iar după o scurtă evaluare din partea echipajelor medicale a plecat liniștit în treburile sale.

Citește și
Misiune de salvare dramatică în SUA pentru un marinar a cărui barcă a fost distrusă de uraganul Milton
Misiune de salvare dramatică în SUA pentru un marinar. Barca lui a fost distrusă de uraganul Milton. Video

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult