Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Beclean, bătut cu sălbăticie de către foștii cumnați: ”Las' că îți arătăm noi. Te scoatem din orașul ăsta”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Divorț cu scandal în Beclean. Un bărbat de 48 de ani, administratorul unui magazin, a fost bătut cu sălbăticie.

Doi indivizi mascați au năvălit peste el, l-au lovit și au furat tot ce au găsit, însă au avut grijă să-i transmită și un mesaj de intimidare. Omul și-a dat seama imediat, însă, că cei doi sunt chiar foștii lui cumnați și a sunat imediat la 112. Totul ar pleca, spune el, de la discuții cu privire la partajul ce urmează să fie făcut în timpul divorțului și la datorii mai vechi în familie.

Plin de vânătăi, omul povestește cum au acționat cei doi indivizi. La sfârșit de zi, cu fețele bine acoperite, i-au transmis, printre lovituri, un mesaj clar.

Administratorul bătut: ”Pe ușa principală a intrat primul cu parul spre mine aici, la birou. Eu stând jos, când m-am ridicat în picioare m-a lovit în cap și am căzut jos. Mi-au spus: ‘’Las' că îți arătăm noi, te scoatem din orașul ăsta.”

Omul povestește că așa și-ar fi dat seama că cei care l-au lovit sunt foștii lui cumnați

Citește și
Un ieșean a răpit un copil de 9 ani, l-a bătut, apoi l-a abandonat pentru că i-a supărat fetița la joacă
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a violat şi bătut fiica adolescentă. Mama fetei este cea care l-a reclamat

Administrator bătut: ”Au intrat două persoane, doi bărbați. Primul a intrat cu masca pe față și cu o bâtă în mână, a venit spre mine, la birou, m-a lovit în plin, în cap, celălalt a intrat în spatele lui și a stins lumina, eu am cazut în genunchi, m-au tras în mijlocul încăperii și m-au călcat în picioare. Îi cunoșteam, mi-au fost cumnați. Prima dată nu am știut cine sunt, numai când m-am luptat cu ei.”

Bărbatul a avut o căsnicie de 10 ani, însă de curând, spune el, a hotărât să se despartă de soție. Decizia pare să nu fi fost pe placul rudelor, mai ales că în joc sunt și mai multe sume de bani, dar și proprietăți ale familiei.

Administrator batut: ”Ei au declarat că au încercat să mă intimideze, pentru că am divorțat de cumnata lor. Eu aveam pe masă 5.500 de lei, număram banii, i-am pus pe masă și din ei au dispărut 5.000.”

Totul pare să fi fost bine calculat, atfel că indivizii au acționat după ce angajații au plecat din magazinul administrat de bărbat.

Angajat: ”După ce am plecat acasă au intrat peste el doi oameni mascați, l-au lovit și i-au luat niște bani. L-au bătut cu un par, a intrat peste dânsul, au stins becul, noi am plecat pe la șase.”

Unul dintre suspecți, de 54 de ani, este cercetat pentru furt calificat, lovire și alte violențe.

Crina Sârb, purt. de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: ”Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 54 de ani, ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Beclean, care a dispus plasarea sub control judiciar a acestuia.”

Al doilea individ, cel care ar fi păzit intrarea în magazin, este cercetat în libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult