Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care avea Covid-19 s-a deghizat în soția sa, ca să urce într-un avion

Un bărbat din Indonezia a fost arestat după ce s-a deghizat în soția sa, pentru a urca într-un avion, în condițiile în care el avea Covid-19.

 

Potrivit CNN, bărbatul, care a fost identificat public doar cu inițialele „DW”, s-a îmbarcat într-un zbor intern, de la Jakarta la Ternate, purtând un niqab care îl acoperea din cap până în picioare.

El a folosit actele soției sale de identitate și rezultatele negative ale testelor PCR pentru a urca în avionul de pe aeroportul Halim Perdana Kusuma din Jakarta, se arată în raport.

Nu este clar dacă bărbatul a fost prins după ce a renunțat la deghizare în avion.

O însoțitoare de zbor le-ar fi spus autorităților că a văzut-o pe „DW” intrând în toaletă, în avion, apoi a ieșit îmbrăcată în haine pentru bărbați în loc de niqab (un voal care acoperă complet fața, cu o deschidere la ochi). Ea a alertat autoritățile aeroportuare din Ternate, care au reținut pasagerul la debarcarea din avion.

Citește și
Markis Kido
Indonezianul Markis Kido, campion olimpic la badminton, a murit la 36 de ani din cauza unui infarct

Apoi, un ofițer a testat imediat bărbatul pentru Covid-19, iar testul PCR a arătat că este pozitiv, potrivit oficialilor.

După aceea, „aeroportul a contactat imediat echipa Task Force City Covid-19 Handling pentru a-l evacua pe bărbat și l-a dus cu o ambulanță la locuința sa (în Ternate City) pentru autoizolare, urmând să fie supravegheat de ofițerii Task Force", a declarat șeful operațional Ternate Covid-19 Task Force, Muhammad Arif Gani.

Odată ce perioada sa de autoizolare este completă, polițiștii locali au declarat că intenționează să-l dea în judecată pe „DW”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult