Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat care a câștigat la loterie i-a oferit fiului său un milion de dolari. „Cel mai bun mod de a-l scoate din casă”

Un bărbat din Virginia a primit cel mai frumos cadou de nuntă de la tatăl său - un bilet de loterie în valoare de 1 milion de dolari.

După nunta sa din aprilie, Aaron Andrews și soția sa au locuit în subsolul tatălui său în timp ce economiseau bani pentru propria lor casă, potrivit Loteriei din Virginia, citează People.

Cu toate acestea, tatăl lui Andrews l-a ajutat să accelereze procesul într-un mod la care nu se aștepta, oferindu-i biletul de loterie câștigător.

„Am un tată minunat care nu a făcut altceva decât să aibă grijă de mine!” le-a spus Andrews oficialilor loteriei.

Potrivit Loteriei din Virginia, tatăl său a cumpărat un bilet Cash4Life și a nimerit primele cinci numere câștigătoare, care oferă un premiu de 1 000 de dolari în fiecare săptămână pe viață sau o opțiune unică de 1 milion de dolari în numerar.

Citește și
loto
Lovitură de proporții dată de un bărbat după ce a avut un vis. Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o la loterie

„În loc să aleagă el însuși această opțiune, i-a dat biletul fiului său drept cadou de nuntă”, potrivit oficialilor loteriei. „Aaron a ales opțiunea cash, ceea ce a făcut ca acesta să fie un cadou de nuntă de 1 milion de dolari!”

După ce i-a oferit fiului său generosul cadou de nuntă, tatăl lui Andrews le-a spus oficialilor loteriei că totul face parte din planul său de a-i ajuta pe tinerii căsătoriți în următoarea etapă a vieții lor.

„Acesta a fost cel mai bun mod de a-l scoate din casa mea”, a glumit el.

În ceea ce îl privește pe Andrews, acesta a plănuit să folosească banii exact așa cum a intenționat tatăl său, spunând oficialilor loteriei că este încântat să cumpere o casă pentru el și noua sa soție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult