Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit după ce s-a împușcat singur. Ce a pus la cale înainte să moară

Un bărbat în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie a murit după ce s-a împușcat singur. Glonțul a ricoșat dintr-un geam de mașină și l-a lovit pe acesta.

Potrivit martorilor, bărbatul era inconștient lângă mașină, iar un prieten încerca să-l ajute, informează The Sun. Imediat după accident, paramedicii au încercat să-l salveze, însă a fost declarat mort la scurt timp.

„A vrut să împuște pe cineva, dar într-un final s-a împușcat singur. Glonțul a ricoșat din geamul mașinii. Puteți vedea pe geam, unde a lovit glonțul. După ce s-a întâmplat asta, bărbatul care ar fi trebuit să fie împușcat se uita la el și îl filma”, a spus o martoră. „Un grup de bărbați stătea lângă o mașină și un altul a mers spre ei cu o armă. Toți au ieșit din mașină și au fugit, așa că celălalt bărbat a decis să distrugă mașina cu arma. În timp ce lovea geamurile, arma s-a descărcat și s-a împușcat singur”, a mai povestit o persoană care a luat parte la accident. Poliția a precizat că nu a fost nimeni arestat încă, dar că un echipaj de poliție a rămas la locul accidentului, pentru a investiga.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Focuri de armă în faţa unei moschei din Franța. Cel puțin doi oameni au fost răniți
Focuri de armă în faţa unei moschei din Franța. Suspectul a fost găsit mort

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult