Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost la un pas de a pierde un milion de dolari câștigat la loto din cauza unui simplu gest

Un bărbat din Kentucky era cât pe ce să rateze șansa de a revendica un premiu de un milion de dolari câștigat la loto, după ce a fost pe punctul de a șterge emailul care îl anunța că el este norocosul câștigător.

„Îmi verificam e-mailurile când am văzut un e-mail de la Loteria din Kentucky”, le-a spus bărbatul anonim oficialilor loteriei, adăugând că „aproape l-a șters”, conform Insider.

E-mailul Loteriei din Kentucky l-a informat pe bărbat că a câștigat premiul Powerball de un milion de dolari, au declarat oficialii loteriei.

„Încă nu-mi vine să cred. Nu am avut niciodată prea mult noroc la jocuri, așa că sunt surprins”, a spus câștigătorul oficialilor loteriei. 

Bărbatul a mers marți la sediul central al loteriei și a plecat cu un cec în valoare de 715.000 de dolari după achitarea taxelor de câșitg.

Citește și
loto
Câștigătorul premiului de 1,35 miliarde de dolari la loteria din SUA a plecat acasă cu mai puțin de 500 de milioane

El a declarat că intenționează să își folosească banii câștigați pentru a-și ajuta familia și pentru a-și asigura traiul la pensie.

Între timp, angajații loteriei au declarat că bărbatul a fost la un singur număr distanță de câștigarea jackpotului de 60 de milioane de dolari de sâmbătă seara.

Bărbatul care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea a cumpărat biletul câștigător prin intermediul site-ului Loteriei din Kentucky, au declarat oficialii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult