Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a cheltuit 9.200 de euro ca să arate ca un craniu uman

Un bărbat a devenit viral pe TikTok după ce a distribuit imagini cu modificările corpului și tatuajele pe care le-a făcut ca să arate ca un craniu uman.

Sandro Dahlke, din Brandenburg, Germania, este cunoscut online sub numele de „Mr Skullface”, după ce a cheltuit peste 9.200 de euro pentru modificări extreme ale corpului.

El spune că oamenii l-au acuzat că este satanist din cauza aspectului său extrem, dar punctează că a făcut-o doar pentru că îi plac, notează Daily Mail. 

Bărbatul de 41 de ani a suferit nenumărate modificări ale corpului, inclusiv îndepărtarea urechilor și implantarea a șase bile în cap.

El are, de asemenea, 13 piercing-uri, și-a despicat limba, mai are și patru implanturi transdermice pe frunte, un păianjen de silicon pe mâna stângă și un cal de silicon pe dreapta, implanturi cu microcip și 40 de tatuaje. Mai mult, el și-a tatuat și pielea din jurul ochilor.

Citește și
tatuaj mâncare chinezească
Ce tatuaj și-a făcut o tânără de 19 ani. „M-a lăudat că sunt așa curajoasă”

Sandro Dahlke spune că este obișnuit ca oamenii să se holbeze la el în public și să comenteze despre look-ul lui. Sandro a dezvăluit că a primit reacții și din partea unor grupuri religioase cu privire la schimbările făcute.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult