Ce tatuaj și-a făcut o tânără de 19 ani. „M-a lăudat că sunt așa curajoasă”

Ultima actualizare: 03-10-2019 10:38
tatuaj mâncare chinezească
LAD Bible

O fată de 19 ani din Marea Britanie și-a tatuat comanda preferată de la un restaurant chinezesc, după ce a făcut un pariu cu mama ei.

Ellie Campbell, o tânără în vârstă de 19 ani din orașul Horsham, Marea Britanie a vrut să își facă un tatuaj, relatează LADbible.com.

Mama lui Ellie a făcut, în glumă, un pariu că fiica sa nu va avea curaj să își tatueze comanda preferată de la restaurantul chinezesc. Pariul a fost pus, bineînțeles, pe o comandă.

Astfel, tânăra și-a tatuat pe corp: „Pui dulce-acrișor, tăiței cu vită, orez prăjit cu ou și chiftele de pui”.

„Inițial, am facut pariul, mama a spus că o sa îmi facă cinste cu mâncare chinezească dacă îl fac. Nu credea că o să fac asta. Cred că dacă ea plătește, vrea să merg să dau comanda direct cu tatuajul meu nou”, a spus Ellie râzând.

„Este primul meu tatuaj. Nu am fost niciodată prea hotărâtă în ceea ce privește tatuajele, dar nu mă dau înapoi de la un pariu”, a adăugat fata.

Ellie a povestit despre șocul pe care l-a avut artistul de tatuaje în momentul în care a aflat ce urmează să facă.

„I-am spus că este comanda mea de la restaurantul chinezesc și întâi a râs, credea că glumesc. Dar i-am spus că vorbesc serios. M-a lăudat că sunt așa curajoasă”, a spus Ellie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO