Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un azil de bătrâni a adus o stripteuză pentru rezidenți. Cum au reacționat pensionarii. FOTO

Conducerea unui azil de bătrâni a fost nevoit să își ceară scuze pentru că a angajat o stripteuză care să facă spectacol pentru vârstnici. Decizia a fost luată pentru a celebra festivalul recoltei din Taiwan.

Casa Veteranilor Taoyuan este o unitate administrată de stat, aflată în orașul Taoyuan. Azilul este destinat pensionarilor din armată, potrivit news.com.au.

Vedeți imaginile neobișnuite în galeria foto de mai sus.

Casa pentru pensionari a plătit-o pe femeia în lenjerie intimă pentru a distra cel puțin 12 seniori aflați în scaun cu rotile.

Personalul a spus că dorește să ridice moralul rezidenților infirmi, deoarece cele două sărbători anterioare festivalului de la mijlocul toamnei au fost anulate din cauza pandemiei.

Unitatea a fost criticată în mediul online, după ce au apărut imagini în care o femeie își mângâie corpul în timp ce îi ghidează mâinile unui bunic spre sânii și picioarele ei.

Citește și
Bărbat din Vaslui, omorât în bătaie după niște vorbe aruncate la crâșmă. Răzbunarea a avut loc tot la birt
Alertă în Năvodari, unde mai mulți bătrâni au fost țintele unor tentative de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Șefii caselor de îngrijire au emis o declarație prin care și-au cerut scuze după ce au apărut imagini de la petrecere. Ei au spus că „regretă profund” incidentul care a avut loc pe 7 septembrie, cu trei zile înainte de festivalul anual al recoltei din regiune.

Un purtător de cuvânt al azilului de bătrâni a spus că acțiunile stripteuzei au fost „prea entuziaste și înflăcărate”, adăugând că personalul va fi „mai precaut” atunci când planifică astfel de evenimente în viitor.

Ei au spus că a existat și un joc de bingo mai relaxat în sala de îngrijire. Acesta a fost urmat de karaoke înainte ca tânăra în haine revelatoare să fie adusă în sala principală.

„Intenția evenimentului a fost de a distra locuitorii și de a-i face fericiți. Ne pare foarte rău pentru greșeala cauzată”, a spus purtătorul de cuvânt al azilului.

Festivalul Mid-Autumn este una dintre cele mai importante sărbători din cultura asiatică. În China, sărbătoarea este marcată de întâlniri, mulțumire pentru recolte și rugăciuni pentru noroc.

Evenimentul anual, care anul acesta a căzut sâmbătă, 10 septembrie, este cunoscut și sub denumirea de Festivalul Lunii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult