Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Ohio a petrecut 10 ore pictând chipul lui Taylor Swift pe un dovleac de 180 de kilograme pentru Halloween

Jeanette Paras, în vârstă de 68 de ani, pictează dovleci uriaș care au devenit celebri încă din 1988, conform site-ului său.  

Ea a mai pictat dovleci cu înfățișarea lui Kanye West, Donald Trump și chiar și a lui Baby Yoda. Anul acesta, este rândul artistei Taylor Swift.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, Paras a dezvăluit „Taylor SwiftKin”: un dovleac uriaș de pe veranda din fața casei sale, pe care a pictat chipul cântăreței.

Femeia a declarat pentru Insider că a decis să o picteze pe Taylor Swift în acest an pentru că artista se află în centrul atenției în ultime vreme, peste tot în lume.

Pentru a crea asemănarea artistei pe dovleac, femeia a acoperit dovleacul cu nouă peruci blonde și a folosit cartofi dulci pentru urechi, conform canalului local de știri WCMH.

Citește și
Taylor Swift
Taylor Swift, SZA şi Morgan Wallen au primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards

Ea a adăugat chiar și un dovleac mai mic care a fost pictat să arate ca o minge de fotbal, un semn către Kelce, fundașul lui Kansas City Chiefs, cu care Swift se întâlnește.

Întregul proces a necesitat aproximativ 10 ore de muncă. Proiectul dovleacului face parte dintr-un parteneriat cu Stefanie Spielman, fondatoarea unei asociații împotriva canerului la sân.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult