Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turiști prinși când își fac ciorbă în camera de hotel. Reacția administratorului unei pensiuni din Eforie Nord

Turiștii români caută soluții să își petreacă vacanțele cât mai ieftin, însă unii dintre ei împing totul la extrem, provocând neplăceri atât hotelierilor, cât și celorlalte persoane cazate, potrivit presei locale.

Un reprezentant al unei pensiuni din Eforie Nord a povestit pentru Replica Online că a fost nevoit să se gândească la soluții după câteva situații bizare. După ce a tot găsit mizerie în camere și a dat peste turiști care, găteau ciorbă în cameră, a deschis un mic restaurant, unde să le pună la dispoziție un mic dejun la un preț accesibil.

”Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje. Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la supermarketul din oraș (Eforie - n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră...”, a declarat administratorul pensiunii.

Astfel de situații au tot fost întâlnite, în special în partea de sud a litoralului, hotelierii precizând că nu este problema de a servi un snack în cameră, ci de situațiile prezentate mai sus, în sensul că turiștii ajunseseră să gătească feluri de mâncare principală. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult