Turiști prinși când își fac ciorbă în camera de hotel. Reacția administratorului unei pensiuni din Eforie Nord

Ciorba
mesajul.ro

Turiștii români caută soluții să își petreacă vacanțele cât mai ieftin, însă unii dintre ei împing totul la extrem, provocând neplăceri atât hotelierilor, cât și celorlalte persoane cazate, potrivit presei locale.

Un reprezentant al unei pensiuni din Eforie Nord a povestit pentru Replica Online că a fost nevoit să se gândească la soluții după câteva situații bizare. După ce a tot găsit mizerie în camere și a dat peste turiști care, găteau ciorbă în cameră, a deschis un mic restaurant, unde să le pună la dispoziție un mic dejun la un preț accesibil.

”Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje. Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la supermarketul din oraș (Eforie - n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră...”, a declarat administratorul pensiunii.

Astfel de situații au tot fost întâlnite, în special în partea de sud a litoralului, hotelierii precizând că nu este problema de a servi un snack în cameră, ci de situațiile prezentate mai sus, în sensul că turiștii ajunseseră să gătească feluri de mâncare principală. 

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"
Citește și...
Cum să mănânci cozonac fără să te îngrași. De ce să-l combini cu lapte și câte calorii are cozonacul
Cum să mănânci cozonac fără să te îngrași. De ce să-l combini cu lapte și câte calorii are cozonacul

Cozonacul este de nelipsit în perioada sărbătorilor, fiind un deliciu care face parte din tradiția românească. Pe de altă parte, este un aliment caloric, iar mulți români se îngrijorează cu privire la creșterea în greutate de sărbători.

Chimen - totul despre chimen. Beneficii, contraindicații, ce gust are și la ce să îl folosești
Chimen - totul despre chimen. Beneficii, contraindicații, ce gust are și la ce să îl folosești

Chimenul este un fruct uscat, denumit în mod obișnuit „sămânță”, care provine de la planta Carum carvi. 

Nivelul Mării Negre crește constant. Există însă și un efect benefic, explică cercetătorii
Nivelul Mării Negre crește constant. Există însă și un efect benefic, explică cercetătorii

Efectele schimbărilor climatice sunt tot mai vizibile pe litoralul românesc. Cercetătorii avertizează că nivelul Mării Negre a crescut constant în ultimii 90 de ani, cu o medie anuală de aproape 2 milimetri, iar acest proces s-a accelerat recent.

Recomandări
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineață, o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, valabilă până joi seară, și două avertizări Cod galben de viscol şi vânt puternic, valabile până vineri dimineață.

Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie
Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie

Continuă ancheta în cazul tragediei aviatice din Kazahstan. Autoritățile au găsit cutia neagră a aparatului de zbor, cu ultimele convorbiri din cabina de pilotaj.

Moșul a adus „dovada” greșită. Boarding Pass: Facturile arătate de Marcel Ciolacu, emise după zborurile „problematice”
Moșul a adus „dovada” greșită. Boarding Pass: Facturile arătate de Marcel Ciolacu, emise după zborurile „problematice”

Boarding Pass, site specializat în ştiri din aviaţie, continuă verificările vizând facturile prezentate de prim-ministrul Marcel Ciolacu ca dovadă a faptului că și-a achitat personal călătoriile cu avioane private în 2022.