Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul unui bărbat mort de Covid-19, mâncat de șobolani într-un spital din India

Familia unui indian de 87 de ani ucis de coronavirus a avut parte de un șoc atunci când a mers la spital să îi ridice trupul și a observat că fusese mâncat de șobolani, potrivit Daily Star.

Bărbatul a fost internat în spital pe joia trecută, cu probleme respiratorii provocate de Covid-19 și a murit duminică.

„Am vorbit cu el duminică după-amiază și era bine. Când am sunat seara la spital, conducerea nu ne-a dat un răspuns satisfăcător privind starea sa. La aproxiamtiv 3:30 dimineața ne-au sunat să ne spună că a murit”, a declarat nepotul bărbatului.

Familia pacientului de 87 de ani a mers a doua zi dimineața la spital ca să îi ridice trupul, însă rudele au avut parte de un șoc.

„Am primit cadavrul după o oră. Am fost șocați când am văzut că unul dintre ochii lui și alte părți ale corpului au fost roase de șobolani”, a mai povestit nepotul bărbatului.

Citește și
Tragedie Iasi
Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Iași. Cei doi copii nu au murit din cauza strugurilor stropiți

Acesta a mai declarat că familia a primit o factură în valoare de peste 400.000 de rupii (peste 4.600 de euro) pentru tratamentul de patru zile al bărbatului. Rudele acuză că au putut ridica trupul abia după ce au plătit un sfert din sumă în avans.

Reprezentanții spitalului au respins acuzațiile familiei și spun că trupul bărbatului nu a fost atacat de șobolani, iar rudele au fost informate depspre starea gravă în care se afla.

Aceștia susțin, de asemenea, că rudele bărbatului au fost informate imediat cum pacientul a murit, dumincă la ora locală 23:30.

Spitalul nu are morgă, astfel că trupul a fost ambalat conform protocoalelor Covid-19 și depozitat pe un coridor din afara unității de terapie intensivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult