Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Timișeni filmați când aruncă gunoaie pe marginea drumului, imediat după trecerea echipelor de curățenie VIDEO

Mai multe persoane din Timiș au fost surprinse în timp ce aruncau gunoaie pe marginea drumurilor, imediat după trecerea echipelor de curățenie. Unii au sărit chiar la bătaie atunci când li s-a atras atenția ce fac.

 

Consiliul Județean Timiș a făcut publice mai multe imagini ale unor persoane care aruncau gunoaie pe marginea drumurilor, scrie Opinia Timișoarei.

 

O femeie a fost astfel filmată în timp ce oprește mașina, trage pe dreapta și începe să arunce la marginea drumului gunoaie din portbagaj. Incidentul a avut loc imediat ce pe acolo trecuse o echipă de curățenie care a adunat deșeurile aruncate pe marginea străzii.

O altă echipă de curățenie a CJ Timiș a fost aproape luată la bătaie, mai arată sursa citată.

Citește și
gunoaie
Cantitatea uriașă de gunoi din România ne costă sănătate și bani. Cum ar putea să îl valorifice autoritățile

 

”Azi facem curat, mâine mormanele sunt la loc”

 

„În timp ce echipele CJ Timiș adunau deșeurile abandonate pe marginea drumurilor județene, doi cetățeni au venit să arunce saci întregi de gunoaie chiar în locațiile curățate. Unul a fost surprins între Peciu și Giulvăz și altul între Ciacova și Jebel. În cadrul aceleiași campanii, membrii unei echipe CJ Timiș aproape au fost luați la bătaie, după ce au atras atenția unor persoane într-un caz asemănător celor prezentate mai sus.

Autoritățile abilitate să ia măsuri au fost anunțate de situațiile întâmpinate pe teren, dar, chiar dacă vinovații vor ajunge să plătească sub o formă sau alta pentru comportamentul lor, ne temem că va fi doar o picătură în ocean. Azi facem curat, mâine mormanele sunt la loc. Trebuie să ne întrebăm sincer dacă noi, ca și comunitate, ne dorim cu adevărat o lume mai bună, mai curată, mai corectă. Dacă da, soluția este în mâna fiecăruia dintre noi.

Vă încurajam să nu rămâneți pasivi când vedeți asemenea acte de lipsa de bun simț și, vă rugăm, pledați pentru un comportament civilizat în rândul apropiaților”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult