Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înșelătorie de 3000 de lire sterline. Ce a pățit un român care a făcut o comandă pe Amazon

Un român care trăiește în Marea Britanie a avut parte de o surpriză foarte neplăcută după ce a făcut o comandă pe internet.

Ichim Bogdan Cezar, din Plymouth, afirmă că este victima unei fraude online, după ce a cumpărat de pe Amazon o placă video în valoare de 3000 de lire sterline, pentru operațiunile de ”minare de bitcoin”.

Este vorba despre produsul ”Tanli ASIC Processing Bitmain AntMiner S9 13.5 TH/s”, care costă 3076 lire sterline. Ichim susține că a primit în loc de această placă video un ... DVD cu filmul ”Boss baby”.

Potrivit publicației online Devon Live, el ar fi făcut această comandă pentru cumnatul său, care trăiește în România, dar care nu a putut comanda, pentru că Amazon nu livrează în România.

Cumnatul lui Cezar împreună cu alți 2 prieteni au strâns cei 3.000 de lire sterline pentru a cumpăra acest dispozitiv care poate fi folosit la operațiunile de minare de monede bitcoin.

Citește și
Jeff Bezos, CEO Amazon
Jeff Bezos, patronul Amazon, a devenit "cel mai bogat om din istorie"

Acum, Cezar, care trăiește în Marea Britanie, încearcă să obțină înapoi banii pe care i-a plătit la Amazon, însă gigantul online afirmă că de fapt problema ar fi la Poșta Regală Britanică, ai cărei angajați ar fi încurcat livrarea, și i-a recomandat să se adreseze acestei instituții.

Cu greu, abia după ce a făcut a 3-a solicitare la Amazon, la 3 luni după efectuarea comenzii, compania de vânzări a admis să restituie suma de bani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult