Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Târg cu produse de sezon și mâncare tradițională la Iași. Evenimentul, organizat de profesorii și studenții de la USMV

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de producători și-au dat întâlnire la Iași, unde îi așteaptă pe clienți cu fructe și legume de sezon. Dar de pe tarabe nu lipsesc preparatele tradiționale.

Se la preparate din carne până la diferite soiuri de dulcețuri, toate au fost pregătite cu atenție de profesorii și studenții de la Universitatea Științele Vieții din Iași, care au și organizat târgul.

Profesoară: „O branza semi-maturată, un sortiment împrumutat de la italieni. Am obținut produse foarte bune, mai ales ca facem totul natural”.

Li s-au alaturat si multi absolventi, care s-au intrecut in oferte.

Reporter: „Ați învățat la USMV secretele acestei meserii?”

Citește și
targ
Produse locale și preparate tradiționale de sezon, prezente șa un târg în Bistrița. „M-am uitat la calitate, nu la preț”

Claudiu Grosu, inginer: „O parte din secrete, da. Mi-am gasit menirea.”

Elena Pavăl, producător: „Ne mândrim ca avem propria reteta de ciocoloată cu stevia. Dacă vorbim de batonul acesta de cereale cu stevia s-a muncit 6 luni la obtinerea acestei rețete.”

Iar pofticioșii nu au întârziat să apară.

Reporter: „Dumneavostră ce v-ati cumpărat?”

Participantă la târg: „Fructe și acum ne uităm la un sac de pleurotus”.

Claudiu Doboș, producător: „Avem pentru cei care nu au timp suficient pleurotus gata gătit. Este gata de consum sau poate fi pus in alte preparate”.

Gerard Jităreanu, rector USV: „Este o mare bucurie să vedem absolvenți din diverse generații, în diverse trepte de dezvoltare a carierei lor, prezenți aici”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult