Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără din Sighișoara, operată de urgență după ce un război de țesut i-a smuls părul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 20 de ani din Sighișoara, județul Mureș, a primit o nouă şansă la o viață normală, după un grav accident de muncă.

S-a rănit la cap când lucra la o mașină de țesut, iar medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș au reuşit să-i refacă scalpul. Operația, făcută sub microscop, a durat zece ore.

Femeia s-a accidentat la cap, pe când lucra la un război de țesut, într-un atelier din Sighișoara. A fost dusă imediat la spital, iar medicii au reușit intervenția contracronometru.

Mariana Negoiță, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș: „Pacienta și a prins părul într-un război de țesut. Intervenția a fost realizată aproape 90% sub microscop."

Dr. Cristian Trâmbițaș, medic specialist chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă: „Intervenția s-a desfășurat în mare parte sub magnificație, inițial cu lupele, apoi s-a continuat aproximativ șase-opt ore cu microscopul chirurgical."

Citește și
reconstructie mumie
VIDEO A fost reconstruit chipul unei mumii care a murit acum 2.600 de ani. Ce detalii au descoperit oamenii de știință

Pacienta de 20 de ani va mai trece printr-o intervenție de ajustare a plăgilor. În ceea ce privește accidentul de muncă, inspectorii ITM au început o anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult