Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză uriașă pentru un mire. Ce gest emoționant a pus la cale familia bărbatului

Billy Bastin, în vârstă de 26 de ani, a avut parte de o surpriză neașteptă la nunta sa. Invitații au filmat momentul emoționat care a făcut imediat înconjurul internetului.

Când mirele a primit semnalul de a se întoarce pentru a o privi pe viitoarea sa mireasă, bărbatul a avut parte de șocul vieții sale când și-a văzut în schimb fratele, scrie Yahoo News.

Johnny Bastin, în vârstă de 24 de ani, trebuia să fie detașat pe un submarin al Marinei, ratând complet nunta, dar a reușit să se îndrepte spre țărm la timp pentru ceremonie.

Tinerii căsătoriți aleseseră inițial data nunții în funcție de momentul în care credeau că Johnny, o parte importantă din viața lui Billy, va fi disponibil.

În martie, însă, Johnny a primit o notificare că va fi detașat.

Citește și
crima tata
Și-a ucis tatăl în bătaie imediat după nunta surorii sale. Cum și-a recunoscut tânărul de 21 de ani fapta oribilă

Familia foarte unită s-a mobilizat și a încercat să-și păstreze moralul ridicat de dragul miresei și al mirelui. Sora lor, Lexi, în vârstă de 22 de ani, a intrat în rândul cavalerilor de onoare pentru a-i lua locul lui Johnny.

Chiar dacă știa că Johnny nu va putea fi prezent fizic la nunta sa, Billy a glumit că în ziua nunții sale, spunând că sigur și fratele său va fi acolo, a declarat mama băieților, Lea Bastin, pentru TODAY.com.

Însă, fratele lui a făcut tot posibilul pentru a fi prezent.

Când Billy s-a întors și l-a zărit pe Johnny, a rămas în stare de șoc pentru o clipă, nu-i venea să creadă că i s-a îndeplinit cea mai mare dorință, și anume că fratele său, de care este foarte atașat să fie prezent la cel mai important eveniment din viața lui.

Johnny a așteptat o clipă ca Billy să se adune și apoi a mers să își îmbrățișeze fratele.

Mama băieților a fost cea care a filmat momentul revederii celor doi, lucru care a creat foarte multă emoție în rândul invitaților. Johnny a putut să rămână timp de 48 de ore, bucurându-se atât de ceremonia de nuntă, cât și de câteva ore alături de familia sa, înainte de a se întoarce la datorie.

Acum, el s-a întors pe mare, Billy și Sally sunt în luna de miere, iar familia are amintiri (și videoclipuri!) pe care să le vor prețui toată viața.

„A fost tot ce ne-am fi putut dori”, au spus mirii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult