Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză pentru un bărbat care a plătit 11 lire sterline pentru o valiză, la o licitaţie de bagaje pierdute. Ce a găsit

În fiecare an, milioane de oameni își pierd sau își lasă în urmă bagajele în timpul călătoriilor și, din păcate, aeroporturile nu dispun de încăperi suficient de mari pentru a găzdui aceste buniri pe termen lung.

Așadar, atunci când companiile aeriene au epuizat toate opțiunile pe care le au la dispoziție pentru a identifica proprietarul unui bagaj pierdut și au trecut deja 100 de zile, pot trimite valizele respective la o casă de licitații.

Britanicii pot licita apoi pentru aceste bagaje, iar în final pot găsi în interiorul valizelor gunoi sau veritabile comori.

Din această afacere, casele de licitații primesc un comision frumos din toate bunurile vândute, în timp ce compania aeriană care a trimis gențile respective încasează o parte din profit, scrie LAD Bible.

Într-o zi de noiembrie a anului 2018, scriitoarea Annabel Fenwick Elliott, autoproclamată „fanatică a călătoriilor”, a decis să participe la o licitație de valize.

Citește și
avion
Pățania unui bărbat care a refuzat să stea în avion lângă o femeie. Acum se judecă cu compania aeriană

Ea a dezvăluit că Greasbys Auctioneers din Londra a scos atunci la licitație aproximativ 70 de genți pierdute.

Annabel a pus ochii pe o genată mare, lucioasă, Juicy Couture, o valiză mică de mână verde și un troller.

Cu doar 50 de lire sterline, ea a reușit să câștige obiectele la licitație.

Totuși, un bărbat a fost mult mai norocos decât ea. Acesta i-a dezvăluit că a obținut un tablou în valoare de 1.500 de lire sterline după ce a plătit doar 60 de lire sterline pentru el.

Individul i-a mărturisit că la o altă licitație a obținut o valiză cu doar 11 lire sterline. În interiorul acesteia, omul a găsit 12.000 de dolari.

Din păcate, aceasta este în mod evident o întâmplare rară, așa cum a aflat și Annabel.

Scriitoarea s-a ales cu „haine frumos mirositoare, un tub de cremă și o perucă de păr natural”, precum și fețe de pernă și rochii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult