Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Studenții au petrecut în Centrul Vechi o ultimă noapte înainte de începerea cursurilor. ”Sărbătorim finalul vacanței”

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a animat din nou centrul vechi al Capitalei. Tinerii care studiază la universități din București au luat cu asalt cluburile, în ultimul weekend înainte de începerea facultății.  

Au dansat până dimineața și au depănat povești din vacanța de vară. De luni, pentru cei mai mulți încep cursurile.

După o vară în care au strâns amintiri, tinerii și-au dat întâlnire în Centrul Vechi. Este ultima seară de relaxare totală, înainte să reînceapă cursurile.

„Am ieșit în centru cu câțiva prieteni, să sărbătorim așa finalul vacanței o să ascultăm niște muzică bună, o să ne simțim bine și o să râdem așa, să ne amintim de ce am făcut vara asta”.

„Încerc să mă distrez cât mai pot, merg puțin in club, după care mă pregătesc bineînțeles de facultate. O să profit din plin de timpul pe care îl mai am până începe facultatea”.

Citește și
camine studenti
A început febra cazărilor în caminele studențești. Cât costă o cameră. „Mi s-a părut decent”

”De luni, marți, încolo, intrăm în ritmul normal, cu muncă în timpul zilei, iar seara la master”.

”Sunt sigură că o să mă descurc”

”Sper să fie ok, profesorii să fie înțelegători cu noi, să îmi fac cât mai mulți prieteni și să am note cât mai mari”.

Dacă pe timpul zilei, bobocii care vin din provincie să studieze la facultățile din Capitală au fost ajutați de colegii lor mai mari să se familiarizeze cu orașul, seara, aceștia au venit în Centrul Vechi, ca să afle ce înseamnă cu adevărat viața de noapte din București.

”Majoritatea dintre noi asociațiile, avem proiecte în care încercăm să-i integrăm, să îi acomodăm și să vadă care sunt părțile bune ale studenției”.

”Sunt sigură că o să mă descurc, sper să mă descurc și dacă nu mă descurc singură am oamenii mei lângă mine care o să mă ajute să fac asta”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult