Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spectacol cu sute de copii în Piața Mică din Sibiu, pentru pace și înțelegere între oameni. Ce simbolizau cele două tabere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de copii din Sibiu au transmis un mesaj de pace printr-un flash-mob uriaș, organizat în centrul orașului.

Plini de energie, au dansat în piețele centrale din vechiul burg transilvănean și au reușit să transforme întâlnirea într-un spectacol colorat și vesel.

Flash-mob-ul s-a pus în mișcare în Piața Mică din centrul istoric al Sibiului. Cele două echipe - care simbolizau diferenţele dintre oameni prin ţinutele albe şi negre - au simulat un conflict în pași de dans, care a fost oprit de o puzderie de copii în haine colorate. Cu toţii au plecat apoi spre Piața Mare, în aplauzele publicului.

Adolescentă: „Am putut să arătăm lumii că iubirea și prietenia este mult mai importantă decât tot ceea ce se întâmplă acum în jur."

„Am vrut să spunem un mesaj tuturor pentru a aduce pacea între toate țările, toți oamenii. Să fim mai buni unii cu ceilalți și toate grupurile să se îmbine" spune o altă fată.

Citește și
Dansul Dragostei
Spectatorii au ramas cu gurile cascate. Flash mob la premiera filmului "Step Up Revolution"

Evenimentul a fost organizat de o asociație sportivă din Sibiu, în parteneriat cu mai multe școli generale și cu un colegiu naţional de prestigiu.

Laurențiu Fugaru, organizator: „Am încercat să transmitem mesajul că lucrurile n-ar trebui să fie atât de diferențiate, ar trebui să ne înțelegem unul pe altul, tocmai de aceea în coregrafia noastră sunt două tabere.”

Elevii s-au pregătit câteva săptămâni împreună cu profesorii lor pentru acest eveniment.

Claudia Fugar, profesoară educație fizică: „Am reușit pentru că în Sibiu dacă strigăm Hei, toată lumea se alătură! Chiar avem o comunitate foarte, foarte frumoasă.”

La finalul spectacolului, dansatorii s-au unit prin îmbrăţişări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult