Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soldat britanic găsit mort în Polonia. La ce petrecere participa în momentul decesului

Un soldat britanic de 25 de ani a murit după ce a căzut de la etajul șapte al unui hotel, în timpul unei petreceri în Polonia.

Ryan Lovatt era în vacanță cu mai mulți colegi când s-a întâmplat accidentul, informează The Sun. La scurt timp după accident, Lovatt a fost declarat mort. Autoritățile britanice și poloneze au început o anchetă care se va desfășura în hotel. În urma tragediei, tatăl tânărului a postat un mesaj pe o rețea de socializare.

„Este o durere cruntă că scriu aici, deși sunt conștient că este cel mai bun mod de a vă face să știți asta. Băiatul nostru Ryan va fi înmormântat miercuri”, a scris tatăl său.

„A fost unul dintre cei mai buni colegi și era o adevărată plăcere să fii lângă el”, a mai spus un coleg al tânărului. „Era printre cele mai amuzante persoane pe care le-am cunoscut. Sunt mândru că am avut șansa să-l numesc prieten”, a mai adăugat un cunoscut. În timpul ceremoniei, sicriul lui Ryan a fost decorat cu drapelul Marii Britanii și a fost cărat de mai mulți soldați îmbrăcați în uniformă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult