Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul unei mame care a găsit în fața ușii o cutie de cereale: „Mă tem pentru copii”. Poliția investighează cazul

O mamă a povestit că a început să se teamă pentru siguranța copiilor ei după ce a găsit în fața ușii casei sale o mai multe cutii de cereale.  

Poliția a lansat o investigație după ce mama a reclamat că cineva lasă în fața casei sale cutii cu cereale, bate la ușă, după care fuge.

Femeia spune că este îngrijorată pentru siguranța copiilor ei. Dacă la început i s-a părut amuzant și nu a găsit nicio explicație pentru care găsea în fiecare sâmbătă cutii de cereale în fața casei, mama a reclamat ulterior incidentul la poliție.

Hengameh Shahroodi locuiește în Buckinghamshire, Anglia, și este mama a doi copii de 10 și 17 ani. Femeia a devenit îngrijorată din cauza faptului că „infractorul” batea la ușă înainte de a fugi.

„Am început să-mi fac griji dacă pot lăsa copiii singuri. Inițial am crezut că era o glumă", a povestit ea pentru Bucks Free Press.

Citește și
rosii
Dezastru în agricultură. Aproape toate recoltele de legume și cereale au fost pe minus în 2022

Individul necunoscut a venit de mai multe ori la adresa femeii pentru a lăsa cutii de cereale în fața casei. De fiecare dată, el bătea la ușă, după care fugea.

Poliția investighează acest incident. Autoritățile sunt de părere că acest gest ar putea fi clasificat drept „comportament antisocial”.

„Poliția din Thames Valley investighează o serie de incidente care au avut loc în Woodfield Farm pe 11, 18 și 25 martie, în care cutii de cereale au fost lăsate în afara unei proprietăți”, transmit poliția, conform Mirror

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult