Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul de care a avut parte o femeie care a comandat mâncare de la un restaurant din apropiere. Ce i-a spus curierul

O femeie din Marea Britanie care a comandat mâncare de la un restaurant din apropierea casei a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când i-a deschis ușa livratorului, potrivit Daily Star.

Aceasta a povestit că era cu sora ei și își vizitau mama, care se mutase în alt oraș. Seara au decis să comande mâncare și nu știau că restaurantul se află la doar câteva minute de casă.

Femeia spune că a avut parte de un șoc atunci când curierul i-a adus comanda: s-a trezit cu un val de critici, pentru că nu și-a ridicat singură mâncarea din restaurant.

„Imediat cum am deschis ușa s-a uitat fix la mine și a zis: "Serios? Credeam că ai un handicap sau ceva." Doar am spus "Ce?!". Mi-a dat mâncarea și a zis "urăsc oamenii ăștia leneși care nu se pot ridica de pe canapea" și a plecat”, a povestit femeia pe Reddit.

Părerile pe rețelele de socializare au fost împărțite. Dacă unii spun că femeia ar fi trebuit să să meargă la restaurant să ridice comanda, alții susțin că nu a făcut nimic greșit, ba chiar curierul ar fi trebuit să se bucure că are o livrare în apropiere și nu trebuie să meargă foarte mult.

Citește și
Bolid de 100.000 de euro, furat la comandă din Timișoara la o zi după ce a fost înmatriculat. Reacția proprietarului
Bolid de 100.000 de euro, furat la comandă din Timișoara la o zi după ce a fost înmatriculat. Reacția proprietarului

„Ai crede că livratorii ar prefera să meargă la adrese aflate în apropiere. Cine se enervează că adresa e aproape? Oh nu, nu a mai trebuit să risipesc o tonă de benzină”, a comentat un utilizator.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult