Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sindicatul Europol ”traduce” alcoolemia lui Cîțu din SUA: un litru de tărie sau cinci sticle de vin

Sindicatul Europol susține că alcoolemia pentru care Florin Cîțu a fost reținut și amendat în 2000 în SUA este echivalentul unui litru de tărie, a cinci sticle de vin sau a ”foarte multe sticle de bere”.

 

Alcoolemia de 0,161 depistată de polițiștii americani la Florin Cîțu în anul 2000 putea fi obținută doar prin consumul unei cantități foarte mari de alcool, susține Sindicatul Europol, care arată și cât ar fi trebuit să bea premierul pentru a atinge această valoare.

 

”Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu, premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

- aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă); sau - aprox 5 sticle (750 ml) de vin; sau - foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.

Citește și
bani
Premierul Cîțu explică de ce au crescut prețurile: Este temporar. BNR ar fi luat o decizie

Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o "simplă contravenție", așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, au scris cei de la Sindicatul Europol pe pagina lor de Facebook.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult