Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiat de 4 ani împușcat mortal de fratele său de 5 ani. Ce făcea mama lor în acest timp

Un copil de patru ani din Texas, Statele Unite a murit după ce fratele lui mai mare în vârstă de cinci ani l-a împușcat accidental în timp ce mama lui dormea.

Potrivit autorităților, fratele de cinci ani a găsit arma în casă, în timp ce mama lor dormea și l-a împușcat pe Truth, informează Fox News. Imediat după incident, Truth a fost dus de urgență la spital, însă a fost declarat mort o oră mai târziu. Poliția a declarat că deocamdată părinții celor doi copii nu au fost găsiți vinovați. „Deocamdată nu sunt acuzații. Este o situație foarte neplăcută”, a declarat un purtător de cuvânt al autorităților.

Nu a mai existat nicio altă victimă în afară de copil și nu se cunoaște tipul de armă care a fost folosit.

Autoritățile și mai mulți detectivi investighează incidentul.

Citește și
politisti in ROma
Bebeluş român, împuşcat în brațele mamei, pe o stradă din Roma. Ar putea fi vorba de un atac rasist

Câteva ore mai târziu, un băiat de 6 ani a fost rănit grav în oraşul vecin Arlington, împuşcat şi el probabil de unul dintre fraţii săi.

Mai mulţi copii se jucau într-o cameră când un copil în vârstă de circa zece ani a găsit o armă, a îndreptat-o asupra celui de 6 ani şi a apăsat pe trăgaci, a relatat Christopher Cook, un responsabil al poliţiei din Arlington citat de Dallas Morning News.

Rănit la cap, băiatul este într-o stare critică. O fetiţă de trei ani a fost rănită mai uşor de fragmente de glonţ, relatează ziarul.

Un adolescent prezent în casă a explicat poliţiei că arma îi aparţinea, iar părinţii au negat că ştiu despre acest lucru. Anchetatorii încearcă să stabilească cum şi-a procurat arma.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult