Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sesiune de karaoke, terminată la spital. Pățania unui chinez care a atins note prea înalte

Plămânul unui chinez a cedat după ce acesta a atins mai multe note foarte înalte, în timpul unei sesiuni de karaoke.

Wang are 65 de ani și locuiește în capitala provinciei chineze Jiangxi. El a cântat mai multe piese cu note foarte înalte și știa că se forțează, dar susține că a continuat, pentru că îi plăceau mult melodiile și era foarte entuziasmat.

„Eram foarte înflăcărat și, după ce am cântat mai mult, mi-am dat seama că mi-e tot mai greu să respir”, a povestit Wang, pentru site-ul PearVideo, citat de Daily Mail.

Wang se chinuia să respire și avea dureri puternice în piept. Totuși, a decis să ignore simptomele și a mers acasă. Acolo, însă, a început să se simtă și mai rău.

Citește și
reporter BBC
VIDEO: Reacția unui reporter BBC când este acuzat de un protestatar chinez de ”fake news”

Când a ajuns la spital, a doua zi, analizele au arătat ce se întâmplase: un plămân cedase presiunii constante puse pe el, în timpul sesiunii de karaoke.

Nu se știe dacă o afecțiune preexistentă l-a adus pe Wang în această situație. Acum, el se află sub tratament medical și se recuperează.

Incidentul nu este primul de acest fel, amintește Daily Mail. Acum doi ani, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Texas a trecut printr-o situație similară, după ce a țipat prea tare în timpul unui concert al trupei One Direction.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult