Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secretarul unui liceu, acuzat de hărțuire sexuală de două femei. ”M-a pus pe birou”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal uriaș într-o localitate din Gorj, unde secretarul unui liceu este acuzat că ar fi hărțuit sexual cel puțin două femei. 

Acestea s-au dus la el după adeverințe și ar fi fost poftite în arhiva unității școlare, deși doar angajatul școlii are voie în acea încăpere.

Au reușit să scape de insistențele acestuia, după care au depus plângere împotriva lui. Bărbatul acuzat se apară și susține că totul este o înscenare, în urma unui conflict mai vechi cu primarul comunei.

O femeie de 34 de ani și-a luat inima în dinți și a povestit ce i s-ar fi întâmplat în luna septembrie, imediat după începerea anului școlar. Tânăra mersese la liceu după o adeverință care să ateste că absolvise acolo cinci clase.

Mariana Vochițoiu, reclamantă: "El, în loc să intre să caute catalogul ăla de note, el pe mine, în sus, nu că facem și după aia... Eu domnule va rog frumos. El m-a luat în brațe, m-a pus pe birou. Eu, domnule va rog din sufletul meu lăsați-mă în pace."

Citește și
metoo, hartuire sexuala, lege, romania
O deputată vrea să schimbe legea hărțuirii sexuale. Mărturiile tinerelor hărțuite pe stradă

Acuzații vin și din alte părți.

Adriana Dudulică, localnică: Nu s-a dat la mine, dar mi-a dat de înțeles că îmi trebuie bodyguard, adică mi-a dat de înțeles de ce nu m-am dus singură, dar știu ce i-a făcut lui soru mea și nu m-am dus singură, m-am gândit că există tot felul de variante.

Barbatul acuzat spune că nimic din toate acestea nu este adevărat și pune totul pe seama unui conflict pe care îl are cu primarul localității.

Dinel Diaconescu, secretarul liceului (acuzat): ”Am chemat-o și nu e singura, am chemat și femei și bărbați care încearcă să mă mintă că au absolvit un anumit număr de clase. Oricând și la orice oră aș vrea să demontez cât de repede toate acuzatiile.”

Liviu Cotojman, primar comună Roșia de Amaradia: ”Nu am făcut altceva decât să le redistribui către organele de control, le-am trimis și la poliție și la unitatea școlară în ideea că ambele instituții să demareze o anchetă.” Acum și Inspectoratul Școlar Gorj, dar și Poliția fac verificari. . Secretarul acuzat de hărțuire sexuală spune că după ce își va dovedi nevinovăția le va cere socoteală în instanță celor care l-au reclamat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult