Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Săptămâna căsniciei, sărbătorită la Castelul Mariaffi, cu o plimbare romantică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Săptămâna căsniciei a fost sărbătorită cu o plimbare romantică la castelul Mariaffi din Sângeorgiu de Mureș.

Cuplurile din localitate au vizitat castelul şi au avut parte şi de o surpriză.

Castelul Mariaffi din secolul al 19-lea, situat în centrul localității, a fost restaurat recent și deschis publicului în urmă cu un an. Clădirea a devenit locul în care tot mai multe cupluri aleg să oficieze cununia civilă. Iar pentru că a fost săptămâna căsniciei, castelul a fost perfect pentru o plimbare în doi.

Szasz Balint, ghid castel: „S-au oficiat două căsătorii importante aici în castel, una a lui Petki Janos și Corniș Katalin, al căror inel de logodnă l-am găsit și o să fie expus, iar cealaltă a lui Petki Erzsebet și Toldalagi Mihai.”

Cuplurile care au ajuns aici au vizitat mai multe camere însă cea mai importantă a fost sala în care se organizează căsătoriile civile. Aici au avut parte de o surpriză. Au fost invitaţi să-şi reînnoiască jurămintele.

Citește și
nunta
15 cupluri din Craiova au sărbătorit nunta de aur. Seniorii nu au ezitat sa își facă declarații de dragoste

Fazakas Csaba: „Primim cuplurile care sunt căsătoriți și vor să reînnoiească cu această ocazie căsnicia lor.”

Perechile au dat din casă și au dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

Fazakas Csaba: „De 18 ani suntem împreună și secretul este că ne iubim. Înțelegerea face totul , dacă se înțeleg, nu contează banul nu contează nimic, trebuie lăsat unul după altul ”

Porkolab Levente, localnic: „Am întâlnit și multe greutăți, multe probleme dar fiecare dată am reușit să trecem și peste asta”

Porkolab Ildiko, localnică: „Ne a plăcut foarte mult toate stațiile prin care am trecut, era foarte bine să ne reamintim cum a fost acum 27 de ani.”

Sofalvi Szabolcs, primar Sîngeorgiu de Mureș: „La mine până acum nici un cuplu nu a venit să divorțeze, deși legea le permite, în schimb, foarte multe căsătorii au fost și acum în an de pandemie”.

La plimbarea ca pe vremea nobililor s-au prezentat 60 de cupluri din localitate.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult