Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-au întâlnit pentru „exerciții” la fast-food iar polițiștii i-au amendat. Cum au rămas și fără mașină

Trei prieteni au fost amendați de polițiști pentru că le-au spus că s-au întâlnit să facă exerciții în aer liber împreună. Numai că aceștia au fost surprinși...în față la McDonalds.

 

Întâmplarea cu o doză bună de umor a fost relatată pe contul de Twitter al poliției comitatului Derbishire, din Marea Britanie. Cei trei prieteni găsiți în Chesterfield într-un autoturism Mercedes erau din trei localități diferite și călătoriseră aproape 100 de mile pentru a se întâlni și apoi să mănânce la Mc Donalds, relatează cotidian The Sun.

Când polițiștii i-au abordat, le-au spus că se întâlniseră ca să facă sport împreună, activitate permisă în cazul carantinei impuse în Marea Britanie. După ce polițiștii le-au verificat actele de identitate și au constatat că locuiesc la mare distanță unul față de celălalt, fiecare a primit câte 200 de lire amendă.

Însă, au rămas și fără mașină, pentru că aceasta a fost, de altfel, și motivul pentru care polițiștii i-au luat la întrebări. Autoturismul avea parbrizul spart și ștergătoarele șterse, astfel că polițiștii au luat talonul și plăcuțele și au indisponibilizat autoturismul, considerându-l pericol pe drumurile publice.

Citește și
Polițiști
Enoriași, amendați în interiorul bisericii Sfânta Ecaterina din Constanța

Cei trei prieteni amendați pentru „exerciții” la McDonalds au fost nevoiți să se ducă cale lungă până acasă, folosind transportul public, în condițiile în care întâmplarea s-a petrecut pe seară.

„Chesterfield. Trei prieteni care vizitează locația foarte cunoscută pentru fitness de la McDonald's, la Hornsbridge. Doi sunt din Leicestershire și unul din Lancashire. Parbrizul e spart și mașina nu are ștergătoare. Li s-a interzis continuarea drumului. Amenzi Covid. # PG9 #StayHome." au scris polițiștii pe Twitter.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult