Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a revăzut cu mama ei la 30 de ani după ce a fugit de acasă. Destinul dramatic al femeii

O femeie din China, care a fugit de acasă pe vremea când era adolescentă, s-a reunit cu mama sa după aproape 30 de ani.

Yan Dongai, care acum are 46 de ani, a fugit de acasă când avea 17 ani și s-a angajat într-un local, informează Mirror. „Ne-am certat. Am plecat fără să scot niciun cuvânt”, a povestit Dongai. După doar două luni, a fost răpită de traficanți și vândută ca mireasă, fiind apoi abuzată de partenerii ei.

Nu știe să scrie sau să citească, așa că nu și-a putut contacta familia. După mai mulți ani a avut curajul să scape și să se întoarcă împreună cu fiica sa de șapte ani, în orașul său natal.

Yan a fost ajutată de al treilea soț al său pentru a-și găsi rudele, după ce aceasta s-a plâns că îi e dor de familia sa și că vrea să o vadă. În urma unor căutări efectuate de poliție și prin intermediul unor teste ADN, familia sa a fost identificată. Deși a reușit să se întoarcă acasă, acolo a găsit-o doar pe mama sa, pentru că tatăl său murise la opt ani după plecarea ei. Autoritățile continuă cercetările pentru a-i găsi pe cei vinovați de răpirea lui Dongai.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Trei români condamnați la 28 ani de închisoare, în UK, pentru sclavie modernă. Cum acționau
Trei români condamnați la 28 ani de închisoare, în UK, pentru sclavie modernă. Cum acționau

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult