Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cu cât vinde o femeie Xbox-ul iubitului ei. ”Am vrut să-l umilesc și să mă răzbun”

Supărată că iubitul a înșelat-o cât timp ea a fost însărcinată, o femeie din Marea Britanie a scos la vânzare Xbox-ul acestuia pentru 3 lire sterline, de 60 de ori mai ieftin decât l-a cumpărat bărbatul.

Georgia Jackson, în vârstă de 24 de ani, s-a răzbunat într-un mod inedit pe iubitul care o înșela, relatează Daily Mail.

După patru ani de relație, femeia a aflat că a fost înșelată de două ori. Prima dată, Josh Maddock (25 de ani) a înșelat-o pe tânără în anul 2016, iar apoi atunci când ea a rămas însărcinată cu primul lor copil.

Pentru a se răzbuna, tânăra a pus la vânzare Xbox-ul iubitului la prețul de doar 3 lire sterline.  Pe lângă acel Xbox, tânăra oferea și căști, dar și 4 jocuri.

Alături de poza Xbox-ului, Georgia a scris că are nevoie de acei bani pentru a-și cumpăra un cuțit nou de bucătărie, dar a spus și de ce îi face una ca asta iubitului ei. 

"Întotdeauna m-am gândit că dacă mi-ar greși cu ceva, i-aș arunca Xbox-ul, dar am știut că vânzarea lui l-ar durea și mai tare", a spus Georgia Jackson. "Am vrut să îl umilesc și după ce am făcut acest gest m-am simțit mai bine. Mi-a rupt inima și nu regret că m-am răzbunat în acest fel", a mai adăugat tânăra. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult