Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a ales cu o boală gravă, după ce a folosit bețișoare de urechi. Ce au descoperit medicii

Un bărbat a trăit mai mulți ani cu un bețișor blocat în ureche și a dezvoltat o infecție periculoasă. Cazul atrage atenția asupra riscului folosirii bețișoarelor de urechi.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a ajuns la un spital din Marea Britanie, după ce a acuzat mai multe stări de rău. Acesta era sănătos, cu excepția faptului că își pierduse parțial auzul la una dintre urechi, în urmă cu cinci ani, potrivit Today

Înainte să ajungă la spital, bărbatul începuse să uite numele persoanelor apropiate, avea stări de vomă și dureri puternice de cap.

În urma analizelor făcute de medici, acesta a fost diagnosticat cu necrotizing otitis externa, o infecție cauzată de bacterii, care afectează canalul urechii, iar în cazul bărbatului, învelişul creierului.

Medicul i-a scos pacientului bețișorul din ureche și i-a curățat canalul auditiv. După câteva zile de tratament, bărbatul s-a vindecat complet

Citește și
medici retinuti
Un doctor condamnat pentru luare de mită nu s-a vindecat. Arestat pentru aceeași faptă

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult