Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rivalul istoric al băuturilor Coca-Cola și Pepsi ar putea să reapară pe piață. Anunțul care îi bucură pe nostalgici

O marcă emblematică de sucuri din anii `70, care a rivalizat cu băuturile Coca-Cola şi Pepsi, ar putea să reapară pe piață.  

Cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, a anunțat că vrea să relanseze Campa Cola, celebrul suc indian care a rivalizat cu Coca-Cola şi Pepsi în anii `70.

Reliance Group, deţinut de Ambani, a anunțat săptămâna aceasta că va reintroduce Campa Cola pe piaţa din India în această vară. Sucul va avea trei arome: cola, lămâie şi portocale.

„Prin prezentarea Campa în noul său avatar, sperăm să inspirăm consumatorii de-a lungul generaţiilor să îmbrăţişeze acest brand cu adevărat iconic şi să declanşeze un nou entuziasm în segmentul băuturilor”, a spus un purtător de cuvânt al companiei, potrivit CNN News-18.

Anunțul a provocat un val de nostalgie pe reţelele de socializare printre milioanele de indieni care au crescut cu această băutură, relatează CNN.

Citește și
Coca Cola, bănuită de ANPC de dublu standard în unele produse. Concentrațiile de pe etichete diferă în țările UE. Reacția com
Coca Cola, bănuită de ANPC de dublu standard în unele produse. Concentrațiile de pe etichete diferă. Reacția companiei

Aceste sucuri au oferit o alternativă indienilor într-un moment în care Coca-Cola nu era disponibilă pe piață.

Vestea revenirii acestui suc pe piață a stârnit un interes crescut în rândul indienilor de vârstă mijlocie.

Un bărbat de 60 de ani din Mumbai a declarat pentru CNN că îşi aminteşte că bea Campa Cola atunci când trebuia să-i spună tatălui său despre o notă proastă la școală sau înainte de a se întâlni cu o fată.

Coca-Cola a fost introdusă în India în anii 1950, dar a fost retrasă de pe piaţă două decenii mai târziu, când guvernul indian a obligat compania să-şi dezvăluie formula, conform news.ro. 

În absenţa băuturii originale, alternativa indiană Campa Cola a devenit extrem de populară, devenind lider pe piaţa băuturilor răcoritoare din India.

Popularitatea sa a început să scadă în anii `90. Astfel, Coca-Cola a revenit în India în 1993. Tot atunci au devenit băuturile Pepsi şi Fanta populare. Campa Cola a dispărut treptat de pe tarabe şi rafturi din toată ţara.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult