Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rihanna i-a postat imaginea pe Instagram, iar viața ei s-a schimbat complet

Gestul cântăreței Rihanna de a posta o imagine cu o fetiță care seamănă izbitor cu ea pe contul de Instagram a însemnat lansarea unei noi cariere pentru Ala’a Skyy.

“Aproape că mi-am scăpat telefonul. Cum?” a fost comentariul Rihannei la imaginea postată, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Găsiți mai multe imagini cu asemănarea izbitoare dintre cele două în galeria foto

Fetița de doar 7 ani a atras imediat atenția internauților, care s-au arătat uluiți de asemănarea cu Rihanna, iar printre aceștia s-au numărat și companii de modă din Statele Unite.

Printre cei care au căutat-o imediat a fost și Courtney Adeleye, CEO și fondator al companiei de produse pentru îngrijirea părului The Mane Choice, care i-a propus în scurt timp acesteia un contract, scrie hellobeautiful.com.

Ala’a Skyy a devenit astfel ambasadorul firmei The Mane Choice, ea postând deja pe contul de Instagram imagini de la filmările pentru reclame.

Citește și
Cine este cea mai bogată cântăreaţă din lume. Are 31 de ani și a întrecut-o pe Madonna
Cine este cea mai bogată cântăreaţă din lume. Are 31 de ani și a întrecut-o pe Madonna

“Într-o zi folosești produsele tale favorite pentru că le iubești, iar a doua zi folosești produsele tale favorite și, în același timp, devii noul lor ambasador. Visele chiar devin realitate, dacă crezi că le meriți”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a fetiței.

 

 

“Nu numai că are o atitudine uitimitoare și dă dovadă de etică la o vârstă atât de fragedă, dar chiar își iubește părul. Ea înțelege beneficiile utilizării unor produse bune pentru păr. E uluitor!”, a scris Courtney Adeleye pe Instagram.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult