Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pugilista Elle Brooke a relatat cea mai jenantă experiență erotică pe care a trăit-o într-un hotel de lux. Ce era în neregulă

Pugilista Elle Brooke a povestit cea mai jenantă experiență sexuală pe care a avut-o vreodată. Era la un hotel de lux, iar descoperirea a îngrozit-o și a scârbit-o în același timp.

Elle Brooke, cunoscută campioană la box care s-a orientat către conținutul pentru adulți și sesiuni pe Onlyfans, a povestit una din experiențele sale care au marcat-o. O experiență pe cinste, pe care a trăit într-un hotel de lux Alton Towers, alături de partenerul ei. I-a descoperit acestuia, în zona genitală...un vierme!

Elle Brooke a dezvăluit cea mai jenantă întâlnire sexuală pe care a trăit-o, potrivit publicației Daily Star. Elle Brooke a dezvăluit detaliile picante, în glumă, în cadrul unui podcast, Sex Education.

Elle Brooke a urcat recent în ring cu Faith Ordway și le-a a povestit fanilor despre experiența ei jenantă. Amica cu care realiza podcastul a izbucnit în hohote de râs când i-a auzit mărturisirile. Partenerul sportivei avea un vierme în zona anală, iar Elle nu a i-a dezvăluit identitatea.

Pugilista se pregătește să urce în ring pentru a treia oară, dar și-a făcut timp din programul ei încărcat pentru a-și arăta abdomenul pe rețelele sociale, spunând că „și-a îmbunătățit” performanțele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult