Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prezența fizică la birou ar putea reprezenta un motiv întemeiat pentru o mărire de salariu

Directorii generali încep să deteste cu adevărat munca efectuată de acasă și sunt dispuși să facă mai mult decât să ofere o pizza gratis, pentru a-i convinge pe angajați să vină la birou.

Frustrarea directorilor este atât de puternică încât 9 din 10 spun că ar acorda măriri de salariu, promovări sau beneficii angajaților care fac naveta, potrivit unui sondaj efectuat de o companie multinațională, citat de Insider.

Doar 9% dintre cei 400 de directori americani chestionați au declarat că sunt neutri în ceea ce privește recompensarea angajaților care vin la birou, în timp ce 1% au spus că este puțin probabil să favorizeze angajații care se prezintă la birou.

Un director general a declarat pentru Insider că va fi dificil pentru mulți lideri să-i determine pe angajații lor să se întoarcă la muncă exclusivă de la birou și să renunțe la flexibilitatea cu care s-au obișnuit.

Sondajul a arătat că doar o treime dintre directorii generali își imaginează că locurile de muncă tradiționale de birou ar putea rămâne de tip hibrid, în timp ce în 2022 acest procent era de 45%.

Citește și
Românii au talent
Așa ceva există doar pe scena de la Românii au talent! O nouă ediție, vineri, la 20:30

Iar vremurile când munca de acasă era doar în cazuri excepționale sunt de domeniul trecutului.

Mulți lideri de afaceri presupun că dacă angajații ar veni mai des la birou, colaborarea ar fi mult mai eficientă, iar productivitatea ar fi diferită, a adăugat directorul citat.

În timp ce dezbaterea privind munca de acasă sau de la birou, continuă, directorii intervievați au declarat că cea mai mare prioritate a lor este să-și păstreze angajații buni și talentați, indiferent dacă acest lucru ar însemna să ofere mai multe beneficii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult