Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kolinda, președinta Croației, a dansat în fața lui Medvedev la meciul cu Rusia. Reacția premierului rus

Președinta Croația a făcut spectacol în loja oficială la sfertul de finală câștigat de echipa țării sale în fața Rusiei. Kolinda Grabar-Kitarović a dansat în fața lui Medvedev, apoi cu jucătorii croați la vestiar.

Kolinda Grabar-Kitarovic a atras atenţia la Soci, în timpul meciului câștigat de Croația la lovituri de departajare. Şeful statului croat a urmărit partida în loja oficială alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi de premierul rus Dmitri Medvedev.

Kolinda Grabar-Kitarovic s-a bucurat ca un suporter chiar în fața lui Medvedev, care nu părea prea încântat de gestul ei. În VIDEO-ul de mai jos se vede cum premierul rus (ultimul din dreapta, jos), întoarce capul după ce Kolinda începe să se bucure.

La final, președinta Croației a petrecut cu jucătorii la vestiar. Zeci de mii de croaţi au sărbătorit sâmbătă noapte calificarea echipei lor în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018.

Croaţia a învins cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale unde va juca contra Angliei.  

Mii de persoane au sărbătorit pe străzi calificarea Croaţiei în semifinalele Cupei Mondiale, după eliminarea Rusiei la loviturile de departajare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult