Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania unui cuplu care a adormit pe plajă. Motivul pentru care femeia și bărbatul au fost arestați

O femeie și un bărbat din Georgia, SUA, au fost arestați după ce au fost găsiți dormind pe o plajă din Florida, în timp ce copiii lor erau de negăsit, au anunțat autoritățile americane.

Situația a fost raportată prin apel la 911 de către o persoană anonimă din Daytona Beach. Ajunși la fața locului, oamenii legii au avut nevoie de mai multe încercări pentru a-i trezi din somn pe cei doi, informează Fox News.

Ulterior, aceștia au fost identificați ca fiind Alyssia Langley și Timothy Stephens, ambii în vârstă de 27 de ani.

În apropierea bărbatului au fost găsite mai multe cutii de bere goale și o sticlă de goală de whisky, precum "și alte băuturi alcoolice diferite, nesigilate în imediata apropiere".

Potrivit imaginilor surprinse la fața locului de către oamenii legii și ajunse în posesia FOX 35 Orlando, în momentul în care a fost întrebat unde sunt copiii, Stephens a făcut un semn spre ocean.

Citește și
uk
Pățania unui cuplu care a plecat în vacanță o lună. Și-a găsit casa de 1,2 milioane de lire sterline complet distrusă

Cei doi minori, unul în vârstă de 5 ani, iar celălalt de 7 ani, au fost găsiți în timp ce înotau nesupravegheați, dar în siguranță, în piscina unui hotel din apropiere.

Alyssia Langley și Timothy Stephens au fost arestați. Cei doi sunt logodiți, iar conform datelor oficiale el nu este tatăl biologic al copiilor, dar și-a "asumat un rol de tutore legal".

Înainte de a fi plasat în arest, bărbatul a fost dus la spital, după ce a suferit răni în timp ce încerca să scape de oamenii legii.

Langley și Stephens au fost acuzați de neglijarea copiilor. De asemenea, bărbatul a fost acuzat că a încercat să scape de oamenii legii și pentru că a consumat băuturi alcoolice pe plajă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult