Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pasionații de muzică, încântați de 50 de artiști internaționali la un festival din Iași. Unde va avea loc ultimul spectacol

Your browser doesn't support HTML5 video.

A cincea ediție a festivalului Classix se apropie de final. La Iași, au fost 8 zile în care pasionații de muzică au participat la concerte susținute de zeci de artiști.  

La ediția din acest an au fost peste 50 de artiști internaționali.

Fată: „Plină de noutăți față de anul trecut. Mi-a plăcut că fiecare seară aduce altceva și mereu ne surprinde, an de an. E foarte greu să menții noutatea la deja a cincea ediție.”

Duminică seară, ultimul concert din Iași a avut loc în sala Unirii de la Cinema Victoria. Mulți dintre participanți au fost prezenți la fiecare spectacol, dar au existat și excepții.

Tânăr: „Pentru prima dată, da. Nu am mai fost până acum, e o nouă experiență.”

Citește și
festival oameni goi
Un festival din Japonia al oamenilor dezbrăcați își încetează existența după mai bine de 1.000 de ani, dintr-un motiv bizar

Bărbat: „Știu că a fost foarte interesant, aș fi dorit să particip. Din fericire, în weekend, suntem aici în această seară și ne bucurăm."

La această ediție, biletele s-au vândut în totalitate încă din primele zile.

Patricia Brohanschi, directorul festivalului: „A fost un festival maraton. Este prima oară când Classix a avut sălile 100% pline. Participanții deja ne întreabă de următoarea ediție, ceea ce ne onorează.”

Ultima reprezentație va avea loc luni seară la București, cu un program care va îmbina muzica clasică și jazz-ul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult