Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orașul în care primăria a pornit stropitorile în timp ce ploile torențiale inundau localitatea. ”Cred că avem o problemă”

Autoritățile din Huși au pornit serile trecute sistemul de stropit spațiile verzi din oraș în plin cod roșu de precipitații, pe o ploaie torențială. Asta în condițiile în care localitatea s-a aflat pe lista celor afectate de inundații.  

Primăria orașului vasluian Huși a decis serile trecute să pornească stropitorile de pe spațiile verzi, în timp ce localitatea era lovită de o ploaie torențială și în plin cod roșu de precipitații, scrie Vremea Nouă.

Oamenii nu au mai avut ce să facă decât să se amuze de situația absurdă, pentru a mai uita astfel și de faptul că apa pornită de edili o vor plăti tot ei.

Asta fără a mai vorbi despre faptul că Hușiul se află printre localitățile din Vaslui afectate de inundații.

”I s-a părut lui că mor plantele de sete pe cod roșu de precipitații”

”Facem în ciudă ploii, bravo nou!”, a comentat un hușean la postarea celui care a filmat întâmplarea.

Citește și
Sinistrații din Galați au început cu greu să-și curețe casele. Localnică: „La găleată car de trei zile, o roabă mă ajută”
Sinistrații din Galați au început cu greu să-și curețe casele. Localnică: „La găleată car de trei zile, o roabă mă ajută”

”Îmi pare rău, dar să ne amintim cât e metrul cub de apă la Huși? Cât plătim factura, cu pierderi cu tot? Nu știu ce să zic, dacă o fi bine să ne distrăm așa, udând în timp ce plouă afară cât să inunde județul. Dacă cumva s-a împiedicat vreun glumeț de butonul care pornește sistemul de udat spațiile verzi în oraș, înțelegem, că oameni suntem, cu toții greșim. Dar dacă a dat drumul intenționat, că i s-a părut lui că mor plantele de sete pe codul roșu de precipitații, atunci cred că avem o problemă. Cel puțin una”, a mai comentat un localnic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult