Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O rusoaică fost spion vrea să elimine definitiv jucăriile Barbie. Ce păpuși le-ar putea lua locul în Rusia | FOTO

Marina Butina, o fostă spioană din Rusia în vârstă de 34 de ani, vrea să elimine păpușile Barbie și militează pentru o lege care să le interzică definitiv în Rusia.  

În opinia ei, păpușile reprezintă „propagandă LGBT". Ea promovează în schimb păpușile patriotice rusești Vesna, care sunt în conformitate cu linia ideologică a Kremlinului și sunt îmbrăcate în uniforme de șoferi de tancuri, parașutiști și asistente militare.

Butina a cerut recent Moscovei să interzică păpușile Barbie

Butina, un fost spion rus care a fost condamnat și închis în Statele Unite sub acuzația de conspirație pentru că a acționat ca agent străin neînregistrat, a cerut ca păpușile emblematice Barbie să fie interzise în Rusia din cauza filmului care poartă același nume și care a fost lansat recent.

Remarcile ei au loc în timp ce Moscova reprimă drepturile LGBTQ+. La începutul lunii iunie, Duma de Stat a trecut printre cele mai restrictive legi din lume care vizează membrii comunității.

„Ceea ce vedem [în filmul Barbie] sunt homosexuali, persoane trans și femei care au cucerit lumea, adică Barbie”, a spus ea, conform NewsWeek.

Citește și
casa barbie
Casa Barbie în mărime naturală a fost scoasă la închiriat. Reședința se află la malul mării | GALERIE FOTO

„Sarcina noastră comună este să ne promovăm personajele. Avem propriile noastre păpuși. Nu înseamnă că aceasta este Malvina, care a fost singura acolo în Uniunea Sovietică. Acum [păpușile] sunt complet diferite și avem păpuși. Barbie ar trebui scoasă de pe piață, împreună cu compania Mattel, pentru că ei aduc aici agenda LGBT", a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult