Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O româncă din Anglia şi-a regăsit mama dispărută de 15 ani. "Îmi pierdusem toată speranţa"

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 36 de ani din Hunedoara s-a întors de urgență din Anglia când a aflat că Poliția i-a găsit mama.

Femeia dispăruse în urmă cu 15 ani și a ajuns tocmai într-un spital din Capitală. A fugit și de aici. Are pierderi de memorie, dar polițiștii i-au pus cap la cap povestea.

Ileana a fost crescută la o casă de copii, pentru că mama ei nu putea să-i poarte de grijă.

Țineau totuși legătura, până într-o zi când femeia, sătulă probabil de bătăile primite de la partenerul ei de viață, a dispărut.

Fiică: „Am sunat pe toată lumea, nimeni nu știa pe unde e. Ba că a fugit, ba că e moartă, ba că nu știu. Îmi pierdusem toată speranța. Zic „sigur e moartă", dar dacă era moartă, cineva trebuia să îmi zică ceva.”

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat în toți acești ani. Cum necum, femeia a ajuns într-un spital din Capitală. A fugit de acolo și a fost găsită în Argeș.

Citește și
Mărturiile șocante făcute de părinții unei minore care a dispărut de acasă de mai multe ori
Mărturiile șocante făcute de părinții unei minore dispărute de mai multe ori

Niște documente mai vechi, de Dâmbovița, au mutat cazul la Găești, iar aici, polițiștii au rescris, printre picături, întreaga ei poveste.

La aflarea veștii că mama trăiește, tânăra care lucra în Anglia s-a întors în țară cu primul avion.

Fiică: „În momentul în care am văzut-o, mi s-a rupt sufletul. Nu știu, a fost ceva emoționant, trist, un moment foarte frumos găsind-o. Chiar dacă era cum era, nu a contat.”

Ileana vrea acum să-i poarte de grijă femeii până la adânci bătrâneți. În primul rând, îi va reface actele, astfel încât femeia să aibă din nou identitate. Și va rămâne deocamdată în țară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult