Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O prezentatoare de la BBC a făcut semne obscene în timp ce era în transmisiune directă. Cum şi-a explicat gestul

Gafă la BBC. O prezentatoare de știri a arătat degetul mijlociu în timp ce era în transmisiune directă. Maryam Moshiri și-a cerut scuze pe rețelele sociale, explicând că era o glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

Miercuri, Maryam Moshiri, una dintre principalele prezentatoare ale BBC News, a fost văzută la începutul buletinului de știri de la prânz cu degetul mijlociu ridicat, după ce s-a încheiat numărătoarea inversă recunoscută a programului, scrie Mirror.

Prezentatoarei i-au luat câteva secunde pentru a-și da seama că era în direct și începe să citească titlurile despre înfățișarea lui Boris Johnson în cadrul anchetei Covid, într-o manieră serioasă și calmă.

Maryam Moshiri și-a cerut scuze joi dimineața pe platforma X, explicând faptul că era o glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

Citește și
elevi
Profesor de religie din Arad, cercetat după ce ar fi spus că femeile „merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”

„Când am ajuns la 1, mi-am întors [degetul] ca o glumă și nu mi-am dat seama că acest lucru va fi surprins de cameră”, a scris ea.

„A fost o glumă personală cu echipa și îmi pare foarte rău că a apărut în direct! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu am arătat degetul mijlociu telespectatorilor și nici vreunei persoane. A fost o glumă prostească pentru un număr mic de prieteni”, a spus ea, adăugând un emoji „face palm”.

Gestul prezentatoarei a stârnit un val de reacții. Unele persoane s-au simțit jignite, comentând că nu a fost un gest profesionist și au cerut retragerea finanțării pentru BBC.. iar alte persoane au considerat momentul ca fiind amuzant.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult